Fălticenenii sunt obligați de jocul rezultatelor să câștige toate punctele în meciul cu KSE Tîrgu SecuiescSport

Fălticenenii sunt obligați de jocul rezultatelor să câștige toate punctele în meciul cu KSE Tîrgu Secuiesc

       Accesări: 292

Sâmbătă, 23 martie 2019, de la ora 15.00, Șomuz Fălticeni va primi vizita echipei KSE Târgu Secuiesc, un adversar imprevizibil, care în turul campionatului le-a administrat fălticenenilor o înfrângere usturătoare.

Jocul va fi arbitrat de o brigadă din Botoșani, formată din: Haivas Mihai Viorel, Iovu Ciprian și Turcanu Ionuț. Observatori din partea FRF au fost delegați: Stefanuti Claudiu (Năsăud) și Hompoth Deszo (Odorheiu Secuiesc).

După ultimele rezultate înregistrate de echipele aflate în partea de jos a clasamsntului, băieții noștri au ajuns în situația în care au neapărat nevoie de o victorie.

Etapa a 19-a a început vineri, cu victoria chinuită a Forestei Suceava, 2-1 în prelungiri cu CSM Râmnicu Sărat (o altă urmăritoare a Fălticeniului), și cu victoria celor de la FC II Botoșani în fața celor de la Metalul Buzău (următorul nostru adversar).

Astfel, meciul de mâine va începe cu Șomuz pe loc retrogradabil, după ce două echipe au profitat de etapa de pauză a fălticenenilor.

CSM Pașcani, dar mai ales satelitul Botașaniului, cu victoria de astăzi, au egalat Fălticeniul la puncte și au avantaj la golaveraj.

Cu o victorie în fața covăsnenilor, și un rezultat favorabil la Darabani, Șomuz poate să recupereze cele două poziții pierdute în clasament.

Programul Etapei a 19-a:

Vineri, 22 martie

Foresta Suceava – CSM Râmnicu Sărat 2-1

FC II Botoșani – Metalul Buzău 1-0

Sâmbătă, 23 martie

Șomuz Fălticeni – KSE Tîrgu Secuiesc

Bucovina Rădăuți – Sporting Liești

Gloria Buzău – Oțelul Galați

Ceahlăul Piatra Neamț – Știința Miroslava

Sănătatea Darabani – CSM Pașcani

ȘTIRI