Fălticenenii sunt mulțumiți de participarea la Maratonul Internațional BucureștiSport

Fălticenenii sunt mulțumiți de participarea la Maratonul Internațional București

       Accesări: 453

Patru fălticeneni, care obișnuiesc să alerge curse pe dinstanțe mari, au participat, la sfârșitul săptămânii, la Maratonul Internațional București.

La finalul celei mai importante competiții de alergare din România, atleții din Fălticeni s-au declarat foarte mulțumiți de timpii scoși în cursele în care au luat startul.

“Maratonul Internațional București, ajuns la editia a 11-a, a avut o organizare la nivel de excepție și o mobilizare grandioasa.

După o noapte dormită iepurește, din cauza emoțiilor inerente în astfel de evenimente, și a strategiilor de cursă gândite de fiecare în funcție de obiectivele urmărite, ne-am deplasat la locul de start .

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Emoțiile s-au risipit odată cu startul curselor și totul s-a clarificat, în ideea în care urma să punem în aplicare strategia de cursă pentru a obține un rezultat cât mai bun .

Personal, pot spune că a fost cel mai frumos concurs la care am participat până acum, cu o atmosferă de mare spectacol, o competiție atletică grandioasă, cu aproximativ 19.000 de participanți din diverse țări ale lumii.

Acest concurs s-a dovedit a fi un prilej de descoperire a limitelor fizice și psihice, de promovare a unui stil de viață sănătos”, ne-a declarat profesorul Alin Findanis.

Iată cum s-au descurcat cei patru alergători în concurs.

În proba de 10 kilometri, Alin Findanis a reușit un nou record personal, terminând pe locul 9 la categoria sa de vârstă, iar la general pe locul 68, din 2718 concurenți.

Vacariu Ovidiu a obținut o poziționare merituoasă în proba de semimaraton, cu un loc 8 la categoria sa de vârstă și locul 61 la general, din 2344 concurenți .

Radu Doroftei și Onicianu Sorinel au reușit timpi foarte buni în proba de semimaraton, venind de asemenea în prima zonă a clasamentului la general și pe categoria de vârstă.

Sorinel Onicianu a trecut linia de sosire pe locul 103, la general, și locul 15 la categoria de vârstă, iar Radu Doroftei a fost pe locul 246, la general, și locul 37 la categoria de vârstă.

ȘTIRI