Fălticenenii Radu Doroftei și Sorinel Oniceanu vor alerga duminică la Maratonul Internațional BrașovSport

Fălticenenii Radu Doroftei și Sorinel Oniceanu vor alerga duminică la Maratonul Internațional Brașov

       Accesări: 926

Doi fălticeneni vor afla duminică, 20 mai 2018, la startul probei de semimaraton, din cadrul Maratonului Internațional Brașov.

Radu Doroftei (48 de ani) și Sorinel Oniceanu (50 de ani) și-au propus să alerge cei 21 de kilometri ai cursei de semimaraton, cu gândul la o clasare cât mai bună, undeva în primele 100 de locuri. Pentru această probă sunt înscriși peste 1400 de concurenți.

Alergătorii din Fălticeni ne-au spus că s-au pregătit foarte mult pentru acest eveniment, 3-4 antrenamente pe săptămână, și au primit sfaturi utile de la antrenorul Alin Findanis.

De la Brașov va lipsi al treilea veteran al echipei din Fălticeni, Ovidiu Vacariu (47 de ani), din cauza unei accidentări în perioada de pregătire pentru competiție. Cei trei fălticeneni au participat în urmă cu o lună la cursele de maraton și semimaraton în Maratonul Clujului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Startul cursei de duminică va fi dat la ora 8.00, din Piața Sfatului.

Din 2015, Brașovul a intrat pe harta maratoanelor de șosea din România, alături de București, Cluj și Arad, iar din 2017 evenimentul de alergare din Brașov este oficial membru full AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Curselor de Distanță), cel mai important for internațional în domeniu.

ȘTIRI