Fălticenenii au promovat sportul și alergarea la orice vârstă prin participarea la maratonul ClujuluiSport

Fălticenenii au promovat sportul și alergarea la orice vârstă prin participarea la maratonul Clujului

       Accesări: 360

7.117 de alergători din 37 de țări au luat startul la cursele din cadrul celei de-a 9-a ediții a maratonului internțional de la Cluj-Napoca, eveniment atletic care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2019 a fost organizat de Runners Club în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, având  ca partener compania aeriană Wizz Air.

Printre participanți s-au aflat și 5 alergători din Fălticeni: Vacariu Ovidiu, Ungureanu Adrian, Onicianu Sorinel, Doroftei Radu și Findanis Alin.

Fălticenenii au participat la cursa de semimaraton (21 de kilometri), cu 1.386 de concurenți înscriși la start, terminând traseul în prima parte a clasamentului, ne-a informat antrenorul Alin Findanis, unul dintre alergătorii din Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Fiecare a avut propria tactică de abordare a întrecerii. Eu și Adrian am fost la prima încercare pe această distanță . Scopul participării noastre la maratonul de la Cluj a fost de a promova un stil de viață sănătos, dar și de a evidenția importanța practicării sportului în general și a alergării la orice vârstă. Cu dorința de a evolua la următoarea întrunire a iubitorilor de alergare pe distanțe lungi, ne vom antrena mai departe, pentru ca, la rândul lor,  și fălticenenii să fie prezenți cu prestanțe remarcabile la aceste competiții”, a precizat antrenorul Alin Findanis.

ȘTIRI