Fălticenenii au nevoie de zâmbeteLocal

Fălticenenii au nevoie de zâmbete

       Accesări: 1547

Voluntarii din Fălticeni, the Blessed Ones   (Andreea-Minodora Andrieș, Antonia-Ilinca Asandului, Gabriela-Smărăndiţa Asaftei-Titianu, Alexandru Dobre, Andrei Lămăşanu, Dragoş Lămăşanu, Ioana-Alexandrina Moroşanu, Matei-Ioan Pintilie, Laura-Ioana Popovici, Simona Vacariu și Oana Vasiliu), au ieşit, aşa cum au promis, duminică 7 august, la strângere de zâmbete.

Aceştia au început acţiunea cu vizitarea copiilor de la secţia pediatrie a Spitalului Municipal. Au continuat pe „faleză” şi zona centrală a oraşului unde reacţiile celor întâlniţi au fost peste măsura aşteptărilor organizatorilor.

„Acţiunea a fost posibilă datorită sprijinului unui grup de oameni de afaceri fălticeneni, inimoşi si discreţi, urmare căreia au putut fi oferite 300 baloane, 100 acadele, 128 caramele, 100 mesaje simpatice, 400 de stickere, 100 jucării, 100 flori.

Un rol important l-a avut promovarea evenimentului în mijloacele mass-media! Mulţumiri şi zâmbete largi reprezentanţilor lor!

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Concluzia campaniei este că fălticenenii au nevoie de zâmbete!

Ne vom întoarce, la anul, tot pe 7 august!”

Campania de strângere de zâmbete Catch a Smile Day a fost lansată acum trei ani, la Cluj-Napoca,  de bărboșii din Beard Brothers și de suratele lor din The Sisterhood cu intenția de a promova atitudinea pozitivă și deschisă, de a-i face pe oameni să zâmbească și să ofere celorlalți un zâmbet prin gesturi simple dar generoase.

foto – Ela Asaftei

ȘTIRI