Fălticeneni pe podiumul Turneului Campionilor – Tenis M.P.G. de la BucureștiSport

Fălticeneni pe podiumul Turneului Campionilor – Tenis M.P.G. de la București

       Accesări: 236

Sâmbătă, 30 martie 2019, a avut loc, la București (baza de tenis Dinu Pescariu), Turneul Campionilor M.P.G., destinat câștigătorilor turneelor din perioada septembrie 2018 – martie 2019.

Au participat 12 câștigători de turnee, între care și doi sportivi ai secției de tenis ACS Nada Florilor Fălticeni.

Fălticenenii au concurat la Nivelul Portocaliu (categoria de vârstă 9 ani). În urma evoluțiilor foarte, copiii au reușit să urce pe podium: Iustin Andrei pe locul 2 (vicecampion național), iar Matei Ursache pe locul trei.

“Îi felicit pe cei doi sportivi, dar și pe părinții lor, pentru efortul extraordinar de a rezista 5 ore la această competiției. Semifinala jucată de către cei doi a fost una foarte frumoasă,  aplaudată de către cei prezenți și apreciată de organizatori. Este al treilea an consecutiv când sportivii noștri urcă pe podium  la această competiție și sperăm să o facem și în continuare ”, a declarat instructorul Marcel Dascălu.

În aceeași zi, la Fălticeni s-a desfășurat un nou turneu în circuitul Tenis 10FRT, organizat de ACS Nada Florilor, cu sprijinul Primăriei Fălticeni.

Au participat copii din Bacău, Iași, Rădăuți și Fălticeni. Toată lumea s-a simțit bine la Fălticeni (sportivi și părinți)

La Nivelul Roșu – Starter, progresul copiilor se cunoaște de la un turneu la altul. Primul loc i-a revenit lui David Radion, urmat pe podium de Dănuț Mitocaru (ambii din Fălticeni), iar pe locul trei s-a clasat Roșu Ema (Rădăuți).

La Nivelul Roșu – Challenger (băieți), podiumul a fost exclusiv fălticenean: Rotaru Luca, o plăcută surpriză (locul I), Vasiliu Luca (locul II), Filipciuc Dennis (locul III).

Și Nivelul Roșu – Fete a fost dominat de copiii din Fălticeni: Stan Sara (locul I), Coman Iasmina (locul II), cele două fiind bune prietene și partenere de antrenament, iar pe locul III a încheiat competiția Rusu Noemi, din Rădăuți (care a arătat un foc foarte frumos) .

Nivelul Portocaliu i-a avut pe podium pe: Aciubotăriței Cristian, din Fălticeni (locul I), Anton Aris, din Rădăuți (locul II) și Stragariu Matei, din Fălticeni (locul III).  

ȘTIRI