Fălticeneanul Vasile Oșean și colegii din Echipa Atlantic4 la finalul celei mai dure curse de canotaj din lumeActualitate

Fălticeneanul Vasile Oșean și colegii din Echipa Atlantic4 la finalul celei mai dure curse de canotaj din lume

       Accesări: 1331

Echipa Atlantic4, formată din Andrei Roșu, fălticeneanul Vasile Oșean (căpitanul echipei), Ionuț Olteanu și Marius Alexe, a traversat Oceanul Atlantic în 38 de zile, 14 ore şi 32 de minute, stabilind astfel un nou record mondial pentru cea mai rapidă ambarcaţiune de tip Pure din categoria de 4 membri care traversează Atlanticul,

Cei patru români curajoși au ajuns la finalul celei mai dure curse de canotaj din lume – Atlantic Challenge, în cadrul căreia au parcus o distanță de 5.000 de kilometri din Oceanul Atlantic.

Cursa a început pe data de 14 decembrie 2017, din La Gomera (Insulele Canare), și s-a încheiat luni, 22 ianuarie 2018, în jurul orei 5 a dimineții, după ora României, în Antigua (Caraibe).

La sosire, membrii echipajului au fost întâmpinaţi cu entuziasm de familii, prieteni, organizatori şi susţinători.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Echipajul românesc a terminat cursa într-un timp record la categoria Pure – 4, vechiul record fiind de 44 de zile, 20 de ore si 22 minute.

Echipa nu a primit suport exterior în timpul cursei, fiind nevoită să se descurce cu proviziile iniţiale de apă potabilă şi hrană.

În urma cursei, membrii echipei au strâns fonduri ce vor veni în sprijinul HOSPICE Casa Speranței în realizarea unui campus socio-medical la Adunați-Copăceni, destinat copiilor diagnosticați cu boli rare sau limitatoare de viață.

Au cucerit Atlanticul! Echipa #Atlantic4 ajunge acum în portul din Antigua.

Posted by Kaufland Romania on 21 Ianuarie 2018

Sursa foto-video: facebook.com/kaufland.romania

ȘTIRI