Fălticeneanul Sorin Onicianu și-a testat rezistența la Maratonul Internațional BrașovSport

Fălticeneanul Sorin Onicianu și-a testat rezistența la Maratonul Internațional Brașov

       Accesări: 656

Maratonul Internațional Brașov, organizat la sfârșitul săptămânii trecute, a adunat la startul celei de-a cincea ediții un număr record de 4.120 de pasionați de mișcare.

Între participanți s-a aflat și fălticeneanul Sorin Onicianu, la categoria masculin peste 35 de ani.

El face parte dintr-un grup de fălticeneni pasionați de atletism, care participă frecvent la evenimentele atletice, cu precădere în probele de semimaraton.

Sorin Onicianu s-a clasat pe locul 36 în clasamentul general al probei de semimaraton, și pe locul 19 la categoria sa de vârstă, după o cursă încheiată cu timpul de 01.39.30.

În acest an, competiția din inima Transilvaniei a strâns participanți din țări precum Angola, Africa de Sud, American Samoa, Australia, Bangladesh, Bulgaria, Cehia, Cipru, Franta, Finlanda, Germania, Grecia, Hong-Kong, Iran, Italia, Israel, Irlanda, Jamaica, Marea Britanie, Mauritius, Mexic, Malaysia, Polonia, Rusia, Republica Moldova, Reunion, Rwanda, Statele Unite ale Americii, Serbia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria si Vietnam.

Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom Sport este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România. 

ȘTIRI