Fălticeneanul Silviu Ailincăi a obținut argintul în proba de ștafetă a Campionatului Național de Atletism Juniori 2Sport

Fălticeneanul Silviu Ailincăi a obținut argintul în proba de ștafetă a Campionatului Național de Atletism Juniori 2

       Accesări: 239

La sfârșitul săptămânii trecute, 5-6 martie 2016, la București (Sala de atletism din Complexul național Lia Manoliu), au avut loc întrecerile Campionatului Național de Atletism în Sală, rezervat categoriei Juniori 2.

Fălticeneanul Silviu Ailincăi, sportiv cu dublă legitimare, CS CN “Nicu Gane” Fălticeni și LPS Focșani, a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x 2 tururi.

“Silviu a avut cea mai bună evoluție din echipă. Timpul individual pe distanța alergată de fiecare component al ștafetei (2 tururi) a fost superior celorlalți 3 timpi ai membrilor formației din care face parte. Cu un caracter de învingător, Silviu a reusit, în ciuda duelului cu reprezentantul schimbului 1 din ștafeta învingătorilor (C.S.M.Ploiesti), să predea primul bățul de ștafetă cu un timp pe distanța parcursă de el de 44.76 secunde. Cu toate că nu am reușit deocamdată să câștigăm proba de stafeta 4x 2 tururi, și am obținut doar medalie de argint, atitudinea din cursă și revenirea spectaculoasă ne dau speranțe la obținerea unor rezultate superioare în aer liber și în probele individuale”, ne-a declarat antrenorul Alin Findanis.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI