Fălticeneanul Iulian Darabă ales vicepreședinte al AJF SuceavaSport

Fălticeneanul Iulian Darabă ales vicepreședinte al AJF Suceava

       Accesări: 794

A fost votată noua conducere a Asociației Județene de Fotbal Suceava.

Duminică, 4 martie, a avut loc Adunarea Generală a AJF Suceava, ocazie cu care a fost stabilită componența Comitetului Executiv al AJF Suceava. Întâlnirea a fost supervizată de Octavian Goga, din partea FRF.

Noul comitet este format din 7 membri: Ciprian Anton, reales președinte,  Iulian Darabă și Aurel Constantin (vicepreședinți), Gheorghe Vicol (reprezentantul echipelor de Liga a IV-a), Mihaiță Szekely (reprezentantul echipelor de Liga a V-a), arbitrul Sebastian Gheorghe (președintele Comisiei Județene de Arbitri). Reprezentantului cluburilor de copii și juniori urmează să fie stabilit în cursul acestei săptămâni. Inițial a fost desemnat antrenorul Bogdan Pantea.

Fălticeneanul Iulian Darabă, antrenor secund al echipei Șomuz Fălticeni și coordonator al CSS Nicu Gane Fălticeni, a obținut 33 de voturi din partea delegaților cluburilor sucevene afiliate la AJF Suceava și va ocupa în premieră o funcție de conducere la nivelul fotbalului sucevean.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Mă consider un om de fotbal mai ales prin prisma faptului că am parcurs într-un fel sau altul, fiecare etapă al acestui joc. Am evoluat ca sportiv, am crescut în valoare ca antrenor și m-am format ca om sub auspiciile jocului de fotbal.Toate acestea s-au petrecut în timp, iar acest lucru mi-a oferit posibilitatea de a putea candida pentru funcția de vicepreședinte al Asociației Județene de Fotbal Suceava.Cred că am ajuns la o maturitate bazată cu tărie pe ideea că pentru a atinge succesul mai întâi trebuie să înveți și mai apoi să aplici.

Consider că  printr-o bună colaborare, prin onestitate, încredere și transparență, putem să facem pași mari în eliminarea punctelor nevralgice din activitatea fotbalistică la nivel județean.​ În ultimul timp, la nivel județean, activitatea fotbalistică a copiilor și juniorilor s-a dinamizat pozitiv. O data datorită unei mai mari implicări din partea factorilor de conducere, dar și prin prisma apariției unor cluburi private care au crescut concurența și au favorizat atingerea unor performanțe remarcabile.

La acest nivel avem rezultate, avem într-o oarecare măsură susținere și din partea părinților și tocmai de aceea implicarea noastră trebuie să fie imperios vizibilă. Știm cu toții că pentru a vorbi de performanță în fotbalul mare, de un fotbal sănătos la seniori, mai întâi trebuie să avem o bază de selecție sănătoasă la copii și juniori. Și fotbalul feminine de la noi a prins deja contur pe plan national. Mai nou putem vorbi și de fotbalul în sală, care ușor ușor își face și el loc în elita națională”, a declarat Iulian Darabă, noul vicepreședinte ala AJF Suceava, în fața membrilor Adunării Generale.

Acesta a mai atins în discursul său aspecte care țin de dezvoltarea departamentului pentru copii și juniori, dar și aspecte legate de combaterea violenței pe stadioane.

ȘTIRI