Fălticeneanul David Onisei a câștigat turneul Tenis10 – Winter Series Little Stars desfășurat la BucureștiSport

Fălticeneanul David Onisei a câștigat turneul Tenis10 – Winter Series Little Stars desfășurat la București

       Accesări: 787

La cei aproape 9 ani pe care îi are, fălticeneanul David Onisei a realizat o nouă performanță în tenisul de câmp, un sport pe care îl practică cu pasiune la Fălticeni, în cadrul secției de tenis ACS “Nada Florilor”.

David a câștigat în această seară, la capătul unui program istovitor, cu multe partide disputate în cursul zilei, titlul de campion al turneului – Winter Series Little Stars. Turneul s-a desfășurat la București.

Fălticeneanul s-a impus la Nivelul Portocaliu, la care au fost înscriși 48 de concurenți.

David a început concursul într-o grupă de 5 sportivi, din care s-a calificat în grupele eliminatorii, apoi a înaintat pas cu pas spre finala pe care a câștigat-o în fața lui Ilie Havier din Mioveni, scor 3-7/ 7-4/ 7-5. Înaintea acestui turneu, cei doi aveau în palmares titlurile de campion câștigate la turneul național din iarnă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La turneul campionilor a fost prezent și un al doilea fălticenean, Ștefan Fântânariu, la Nivelul Roșu. Ștefan a avut o prestație foarte bună în grupa principală, din care s-a calificat mai departe, dar a fost eliminat în optimile de finală.

Tenis10 – Winter Series Little Stars Tournament este un eveniment special organizat în preajma sărbătorilor de Paște, ce oferă prilejul celor mai merituoși copii ce au activat în Tenis10 în decursul sezonului de iarnă (noiembrie – martie) să se reîntâlnească cu toții.

Îi felicit pe David și Ștefan pentru rezultatele extraordinare pe care le-au obținut astăzi la turneul celor mai buni copii din România. David, campionul nostru, și-a confirmat valoarea și ne-a făcut pe toți mândri. N-am putut să fiu alături de ei la București, dar de acasă le-am urmărit cu emoție evoluțiile.” a declarat instructorul Marcel Dascălu pentru Cronica de Fălticeni. ”Este meritul lor și al părinților pentru că în ultimele două săptămâni, din motive medicale, nu am putut să-i antrenez. Țin să mulțumesc și celor care susțin constant activitatea secției de tenis, Primăria Fălticeni și omul de afaceri Grigore Florea, pentru că prin aportul lor fac posibile astfel de performanțe.”

Tot astăzi, la Iași, alte două speranțe ale tenisului de câmp, Shara Gușă și Ilinca Anton, au participat la turneul FRT Iași – Cupa Vergilius Rodotex – Under 10.

Shara s-a calificat în grupa finală, partidele fiind programate duminică și luni.

La primul turneu de această valoare, chiar dacă a avut o prestație foarte bună, Ilinca Anton a fost eliminată în sferturile de finală.

Foto – Codrin Anton

ȘTIRI