Fălticeneanul David Arcip câștigă un nou titlu de campion la tenis de câmp. Rezultate de top pentru ACS Nada FlorilorSport

Fălticeneanul David Arcip câștigă un nou titlu de campion la tenis de câmp. Rezultate de top pentru ACS Nada Florilor

       Accesări: 582

Au încheiat anul competițional pe podium. Un sfârșit de sezon excelent pentru juniorii tenismeni ai clubului A.C.S. „Nada Florilor”, dar mai ales pentru David Arcip. Fălticeneanul, în vârstă de 8 ani, a cucerit la Brașov un nou titlu național, la categoria verde, în cadrul „Turneului Campionilor”.

David câștigă acest turneu pentru a patra oară. Talentatul jucător își îmbogățește palmaresul cu o nouă medalie de aur și cupa competiției.

Rezultate excelente și pentru trei debutanți în sportul alb. Echipa Șoimii Fălticeni, formată din Sara Stan, Iasmina Coman și Luca Rotaru au încheiat concursul pe locul 1.

Jucătorii echipei Zimbrii Fălticeni, alcătuită din Natalia Brăneanu, Dănuț Mitocaru, David Radion și Matei Pîrlac, au obținut un merituos loc 3.

În cadrul Turneului Campionilor, la categoria Roșu, pe podium au urcat alți trei fălticeneni. Cristian Aciubotăriței s-a clasat pe locul 2, iar Matei Ursache pe locul 3. La nivelul portocaliu Iustin Andrei a fost la un pas de o medalie, jucătorul clasându-se pe locul 4.

„Am fost prezenți la acest turneu cu 16 sportivi. Am avut cea mai numeroasă delegație.”, ne-a declarat Marcel Dascălu. „Fiecare copil a încercat să demonstreze cunoștințele acumulate în timpul antrenamentelor. Vreau să le mulțumesc și să îi felicit pe copii, dar și pe părinți pentru eforturile depuse!”

Reprezentanții clubului fălticenean au avut ocazia de a face schimb de mingi cu Mihaela Buzărnescu, număr 20 mondial WTA. Ea le-a oferit juniorilor și câte un autograf.

Antrenorul echipei de tenis de câmp din Fălticeni s-a declarat plăcut surprins de reacțiile oficialilor Federației Române de Tenis care au adresat aprecieri la adresa Clubului A.C.S. „Nada Florilor” pentru evoluția jucătorilor și nivelul lor de pregătire.

Un sprijin important în cadrul turneelor din anul 2018 l-a oferit Romfour, compania asigurând sportivilor din Fălticeni transportul la fiecare competiție.

Micii tenismeni pregătiți de Marcel Dascălu încheie calendarul competițional cu rezultate deosebite, numeroase medalii și cupe obținute în urma unor partide foarte disputate.

La Turneul Campionilor de la Brașov au fost prezenți Dumitru Hărădău, vicepreședintele FRT, și Alina Tecșor, coordonatorul Centrului Național de Tenis. Competiția a reunit la start 140 de copii din toată țara, lotul clubului din Fălticeni fiind format din 16 jucători.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI