Fălticeneanul Andrei Iustin s-a calificat la Turneul CampionilorSport

Fălticeneanul Andrei Iustin s-a calificat la Turneul Campionilor

       Accesări: 1049

Micul tenismen Andrei Iustin, din Fălticeni, s-a calificat la Turneul Camionilor, rezervat copiilor cu performanțe deosebite în tenisul de câmp.

Calificarea a venit în urma prestației foarte bune pe care Iusitn a avut-o, la sfârșitul săptămânii, la turneul Tenis 10 MPG organizat la Tecuci. Fălticeneanul a încheiat neînvins  competiția gălățeană.

Dublu vicecampion național la Nivelul Roșu, de această dată Iustin va reprezenta ACS Nada Florilor la Nivelul Portocaliu al Turneului Campionilor, care va avea loc la București, la sfârșitul lunii martie.

Performanțe pentru copiii din Fălticeni la Cupa Wilson de la Roman

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Duminică, 24 februarie, la Roman, a avut loc turneul de Tenis 10 FRT – Cupa Wilson.

Copiii pregătiți de instructorul Marcel Dascălu au dominat competiția, la Nivelul Portocaliu, ocupând primele trei poziții ale podiumului: Locul 1 – Cristian Aciubotăriței, Locul 2 – Matei Strugariu, Locul 3 – Anton Iaris. De menționat că același Antonton Iaris s-a clasat, cu o zi mai devreme, pe locul 2 la un concurs  Tenis 10 organizat la Brașov.

La Nivelul Roșu, locul 2 i-a revenit Iasminei Coman iar pe poziția a treia s-a clasat Natalia Brăneanu. De asemenea, Dănuț Mitocaru a fost aproape de podium la Nivelul Roșu Starter (locul 4).

A fost un sfârșit de săptămână cu multe turnee. Copiii noștri au reprezentat cu cinste clubul și Fălticeniul. Iustin Andrei ne-a făcut o mare bucurie, tuturor celor care iubim tenisul, prin calificarea la Turneul Campionilor. Sunt convins că va veni de acolo cu o medalie.

La nivelul portoaliu avem opt jucători  apropiați ca valoare și joc. Indiferent cine ne reprezintă, nu avem emoții, suntem sigur pe podium. Un nucleu de jucători foarte bun. Antrenamentele noastre sunt adevărate finale. Un rol important îl au părinții, care îi însoțesc la antrenamente. Încercăm împreună să menținem armonia și respectul între jucători.

La nivelul roșu am promovat jucătoare noi. Fiind la primul turneu, zic că este foarte bine. Le felicit pe Iasmina și Natalia pentru felul în care au jucat”, ne-a declarat Marcel Dascălu, instructorul secției de tenis de la ACS Nada Florilor Fălticeni.

La sfârșitul lunii martie, la Fălticeni va fi organizat un nou turneu în cadrul Circuitului național Tenis 10 FRT.

ȘTIRI