Fălticeneanca Roxana Vamanu medaliată cu aur la Campionatul  Național de Cros pentru copii și junioriSport

Fălticeneanca Roxana Vamanu medaliată cu aur la Campionatul Național de Cros pentru copii și juniori

       Accesări: 845

Un nou titlu național în palmaresul Clubului Sportiv Școlar “Nicu Gane” din Fălticeni.

Tânăra atletă Roxana Vamanu (8 ani), pregătită de antrenorul Alin Findanis, a obținut medalia de aur la Campionatul  Național de Cros pentru copii și juniori, etapa Finală. Roxana a trecut prima lina de sosire în proba de 1000 de metri, rezervată categoriei sale de vârstă, o probă cu 43 de concurente la start.

Competiția s-a desfășurat vineri, 14 aprilie 2018, în pădurea Rediu din Botoșani, cu participarea celor mai talentați crosiști din România, copii între 8 și 16 ani.

Campioana este elevă a Școlii Gimnaziale “Ion Irimescu” din Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Mă bucură nespus rezultatul Roxanei Vamanu, care duce mai departe o tradiție veche de ani buni. Atleți pecum Rusu, Stratan, Bogdan, Bența, Ailincăi, au fost campioni naționali și multipli campioni naționali, unii medaliați la competiții internaționale (Bența și Ailincăi). Trebuie să amintesc și sportivii colegului meu, actualul primar al urbei, domnul Cătălin Coman, care au avut rezultate extraordinare (Roșu, Niță, Berniaga, etc.), el făcând parte oricum și oricând din susținătorii sportului fălticenean și în mod special al atletismului, fiind și practicant la un nivel înalt de performanță sub îndrumarea regretatului Dorin Melinte, soțul Doinei Melinte. Rezultatele din atletism continuă să fie foarte bune și datorită faptului că baza sportivă se dezvoltă. Vezi pista sintetică și Complexul sportiv Nada Florilor”, ne-a declarat profesorul Alin Findanis, antrenorul coordonator al secției de atletism CSS „Nicu Gane” Fălticeni.

ȘTIRI