Fălticeneanca Iulia Corbu lansează pe 6 august un manual pentru sănătatea copiilor și adulțilorLocal

Fălticeneanca Iulia Corbu lansează pe 6 august un manual pentru sănătatea copiilor și adulților

       Accesări: 868

Apariție binevenită în spațiul publicistic local. Iulia Corbu lansează la Fălticeni cartea „Sănătos este normal”, eveniment programat pe 6 august. Prezentarea va avea loc la ora 17, în sala „Aurel Băeșu” din cadrul Muzeului de Artă „Ion Irimescu”.

Cartea este un manual de sănătate destinat atât copiilor cât și adulților.

În paginile acesteia pot fi regăsite tot felul de recomandări legate de sănătatea orală la copii, dar și câteva sfaturi cum puteți obține kilogramele dorite fără dietă.

„Întâlnesc diferite familii și fiecare dintre ele are o altă poveste.”, explică Iulia Corbu. „Cel mai frumos este atunci când discutăm și facem un plan pentru problemele pe care le întâmpină. Cum s-a ajuns la acele probleme? Ce ne așteaptă pe viitor? Alimentația poate influența sănătatea orală, dar și pe cea a organismului.”

Autoarea este din Fălticeni și îi invită pe cei interesați la lansarea de carte, cea are loc marț. aceasta.

Iulia Corbu lucrează de aproape 20 de ani în sistemul de sănătate din Olanda. Este asistent stomatolog în prevenirea cariilor și a altor boli orale la copii și adulți.

Cartea „Sănătos este normal” are și un slogan care poate fi considerat drept un îndemn pentru fiecare:„Prevenirea este mai bună, mai sănătoasă și ieftină decât vindecarea”.

ȘTIRI