Actualitate

Falticeneanca inselata la telefon sub pretextul unui castig la Bingo

       Accesări: 71

inselaciuneO femeie în vârstă de 72 de ani, din Fălticeni, a căzut victimă excrocilor care caută să se îmbogăţească de pe urma naivităţii oamenilor.

Vineri, ea a anunţat Poliția municipiului Fălticeni că în data de 27 noiembrie 2014 a fost sunată pe telefonul fix de o persoană necunoscută, care s-a prezentat ca fiind reprezentantul unei unități bancare și  a anunțat-o că a câștigat un premiu de 10.000 euro la un concurs de tip ”Bingo”, însă pentru a intra în posesia premiului, trebuie să achiziționeze cartele de reîncărcare în valoare de 50 euro.

Fălticeneanca s-a deplasat la o unitate de alimentație publică, de unde a cumpărat credit telefonic în valoare de 257 lei şi a discutat telefonic cu acea persoană care i-a solicitat codurile de reâncărcare și achiziționarea unui credit de încă 50 euro, moment în care persoana vătămată  și-a dat seama că a fost înșelată și a încheiat convorbirea.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorului și recuperarea prejudiciului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI