Fălticeneanca Aura Dănciulescu se implică în susţinerea Centrului Român pentru copiii disparuţi şi exploataţi sexual – FOCUSNațional

Fălticeneanca Aura Dănciulescu se implică în susţinerea Centrului Român pentru copiii disparuţi şi exploataţi sexual – FOCUS

       Accesări: 88

Peste 20 de persoane publice se alătură campaniei de strangere de fonduri ‘Rock By Rock’. Între susţinători se regăsesc: Adrian Despot (Viţa de Vie), Ovidiu Ioncu Kempes, Cristian Hrubaru (Rock Fm), Aura Danciulescu (AURA), Mihai Georgescu (Bere Gratis), Alin Dincă (Trooper), Mihai Pahonţu (Sport Total Fm) cu scopul de a menţine activ Centrul Român pentru Copiii Disparuţi şi Exploataţi Sexual – Centrul FOCUS, care riscă să se închidă din cauza lipsei de fonduri.

“Este de datoria noastră să ne gândim la viitor cu speranţă. Eu cred în ceea ce facem pentru că răspunsul primit din partea colegilor din muzică, din partea tuturor celor invitaţi să promoveze evenimentul din 2 aprilie şi a campaniei de strângere de fonduri pentru FOCUS a fost unul excepţional, pozitiv. Mi-am dorit să aduc în eveniment teatru dar şi trupe rock diferite ca stil pentru a aduce publicul laolaltă, pentru a fi legaţi cu toţii de o cauză comună superbă! Haideţi şi voi la evenimentul din 2 aprilie şi susţineţi FOCUS!”, a declarat Aura Dănciulescu – Vocea trupei AURA, trupă care a iniţiat campania ‘Rock By Rock’.

Centrul FOCUS vizează, în egală măsură, prevenirea, dar şi participarea în soluţionarea cazurilor de copii disparuţi, răpiţi sau exploataţi sexual având o contribuţie semnificativă la diminuarea fenomenelor de dispariţie şi exploatare sexuală a copiilor prin: educarea părinţilor şi copiilor, implicarea mass-mediei, sprijinirea eforturilor autorităţilor competente şi a voluntarilor.

Focus este operatorul în România al liniei de urgenţă pentru dispariţii de copii -116000, ce este disponibilă 24 de ore din 24 şi oferă atât părinţilor cât şi copiilor suport emoţional şi consiliere în situaţii de criză.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Campania ‘Rock By Rock’ va debuta pe 2 aprilie cu un eveniment exceptional unde vom vedea, printre altele, un monolog dramatic alături de şcoala de actorie In Light, vom dansa pe acordurile melodiilor celebrei trupe AC/DC la prestatia trupei The R.O.C.K., vom simţi metalul în oase prin intermediul uneia dintre cele mai bune trupe de profil din ţară, trupa L.O.S.T., ne vom aerisi cu acordurile frumoase şi pline de viaţă ale grupului Up To Eleven şi vom încheia cu răsuflarea tăiată datorată showului exploziv al celei mai bune trupe rock cu voce feminină din România – AURA.

Evenimentul va începe la ora 20.00 şi va avea loc în clubul The Silver Church din Bucureşti, unde se vor regăsi şi două cutii de donaţii pentru cei care vor vrea, pe lângă plata biletului de 15 lei, să doneze în plus pentru această cauză.

Deasemenea se poate contribui prin donaţii în contul organizaţiei RO 27 BRDE 445SV 711 7821 4450 (LEI) deschis la BRD Dacia.

ȘTIRI