Fălticenean reținut după un accident rutier provocat când conducea cu alcoolemie de 2,7 la mieLocal

Fălticenean reținut după un accident rutier provocat când conducea cu alcoolemie de 2,7 la mie

       Accesări: 2024

Un fălticenean are serioase probleme cu legea după un eveniment rutier în care a fost implicat în urmă cu o săptămână.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, își riscă libertatea după ce a condus o mașină în stare avansată de ebrietate. Din fericire, în urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, mai exact distrugeri ale mașinii.

În seara zilei de 30 iunie 2018, în jurul orei 19, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin numărul unic de urgență 112 despre faptul că, pe strada Artur Gorovei, din municipiul Fălticeni, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un autoturism intrat într-un stâlp metalic și pe conducătorul auto, un localnic de 47 de ani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Probele recoltate la spital au arătat o alcoolemie de 2,70 g/l alcool pur în sânge.

Pe data de 6 iunie, în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale în calitate de suspect pentru comiterea infracțiunii de „conducere unui autovehicul de către o persoană cu alcoolemie peste limita legală”.

Oamenii legii spun că față de suspect s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Suceava, urmând să fie prezentat la Parchet.

ȘTIRI