Fălticenean în stare de ebrietate şi cu permisul suspendat autor al unui accident rutier pe strada 2 GrăniceriActualitate

Fălticenean în stare de ebrietate şi cu permisul suspendat autor al unui accident rutier pe strada 2 Grăniceri

       Accesări: 3801

Un al doilea eveniment rutier s-a înregistrat miercuri în municipiul Fălticeni, pe bulevardul 2 Grăniceri, după ce, dimineaţă, o femeie din Hârtop a fost accidentată de o maşină care ieşea din parcarea de pe strada Republicii (zona catedralei).

În jurul orei 15.40, în timp ce conducea o autoutilitară pe bulevardul 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, un localnic în vârstă de 30 de ani nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 60 de ani, din orașul Gura Humorului, oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea străzii, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat către înainte și a accidentat ușor o femeia în vârstă de 39 de ani din localitate, aflată în traversarea străzii.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul din Gura Humorului și de 1,03 mg/l  alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul din Fălticeni, care ulterior, la spital, a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că fălticeneanul figurează cu permisul de conducere suspendat pentru perioada 6 iunie – 3 septembrie 2016.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI