Fălticenean implicat într-un accident rutier în comuna BoroaiaRural

Fălticenean implicat într-un accident rutier în comuna Boroaia

       Accesări: 6295

Incident terbil pe un drum județean din zon a Fălticeni. Noaptea trecută un șofer s-a izbit violent cu mașina, într-o curbă periculoasă la stânga, pe DJ 155C, la intersecția satelor Giulești și Boroaia. În același loc, anul acesta s-au produs alte trei accidente, iar anul trecut au fost înregistrate alte peste 20 de evenimente rutiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul Ionuț Epureanu, în accident a fost implicat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Fălticeni.

În timp ce conducera un autoturism Audi A4, înmatriculat în Anglia, cu volan pe partea dreaptă, pe fondul neadaptării vitezei, fălticeneanul a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton pentru iluminatul public.

În urma impactului stâlpul de beton s-a rupt iar mașina, avariată pe partea șoferului, a ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Ambii ocupanți ai mașinii, conducătorului auto și pasagera, din comuna Mălini, au suferit leziuni, aceștia fiind transportați la spital.

La spital, conducătorului auto i-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice.

ȘTIRI