Fălticenean implicat într-o coliziune în municipiul Suceava. Minoră din Horodniceni lovită pe trecerea de pietoniRural

Fălticenean implicat într-o coliziune în municipiul Suceava. Minoră din Horodniceni lovită pe trecerea de pietoni

       Accesări: 1194

În seara zilei de duminică, în jurul orei 19.00, un fălticenean a fost implicat într-un eveniment rutier, la intersecția Bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada Bistriței, în municipiul Suceava.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava, ajuns la intersecția semaforizată, conducătorul auto, în vârstă de 68 de ani, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o localnică, în vârstă de 37 de ani.

Polițiștii spun că șoferița s-a angajat regulamentar în efectuarea virajului la stânga de pe strada Bistriței către B-dul 1 Decembrie 1918.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorilor auto şi a unei femei, în vârstă de 68 de ani, pasageră în celălalt autoturism.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

           

În aceeași zi, la ora 20.25, în timp ce conducea autobuzul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un localnic, în vârstă de 47 de ani,  nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric, moment în care a surprins și accidentat o minoră, în vârstă de 14 ani din comuna Horodniceni.

Potrivit polițiștilor, fata s-a angajat în mod regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, marcată și semnalizată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale, care vor fi soluţionate procedural.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI