Fălticenean de 28 de ani izbit de un autoturism lângă trecerea de pietoni de la Colegiul Nicu GaneActualitate

Fălticenean de 28 de ani izbit de un autoturism lângă trecerea de pietoni de la Colegiul Nicu Gane

       Accesări: 58

accident-falticeni

Seară nefericită pentru un pieton. Tânărul Rusu Vasile din Fălticeni a fost transportat la spital după ce acesta a fost lovit de un autoturism Seat Leon, înmatriculat în județul Iași, în apropierea trecerii de pietoni. Potrivit unor martori de la fața locului, bărbatul în vârstă de 28 ani, nu s-ar fi asigurat în momentul traversării.

Incidentul s-a produs la ora 20.55 în zona trecerii de pietoni de lângă Colegiul Național ”Nicu Gane”.

Șoferul implicat în accident este un fălticenean de 23 ani. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. El le-a spus polițiștilor că pietonul a ajuns în fața mașinii după ce a sărit peste elementele din fier montate pe scuar.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Victima a fost transportată de un echipaj al Ambulanței la Spitalul Municipal Fălticeni, iar ulterior la Spitalul Județean de Urgență din Suceava.

Surse medicale ne-au declarat că Vasile Rusu este în afara oricărui pericol. Starea lui este stabilă. În urma impactului tânărul s-a ales cu fractură de tibie și peroneu și un traumatism cranian minor.

Polițiștii de la Serviciul Rutier urmează să stabilească, în urma anchetei, împrejurările în care s-a produs accidentul.

Rudy Hödl

ȘTIRI