Fălticenean cercetat pentru părăsirea locului unui accident rutierLocal

Fălticenean cercetat pentru părăsirea locului unui accident rutier

       Accesări: 587

Este acuzat că a părăsit locul accidentului pe care l-a provocat. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, 3 februarie, în jurul orei 14.30,  o femeie în vârstă de 73 de ani, din comuna Fântâna Mare, în timp ce se deplasa ca pieton în parcarea amenajată a unui bloc de pe strada Sucevei, din municipiul Fălticeni, a fost acroșată  de o autoutilitară, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului.

Pe timpul cercetării locului accidentului, autorul a fost identificat în persoana unui bărbat de 37 de ani, din Fălticeni, care a declarat că în timp ce manevra autoutilitara spre înapoi în parcare, a auzit strigăte și a oprit imediat. Când a coborât din autoutilitară a observat în partea din spate o femeie căzută, a întrebat-o dacă a pățit ceva și dacă vrea să meargă la spital, aceasta refuzând.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind 0,00 mg/l și i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. In cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI