Fabrica de fapte bune la Școala ”Mihail Sadoveanu” FălticeniEducație

Fabrica de fapte bune la Școala ”Mihail Sadoveanu” Fălticeni

       Accesări: 958

Elevii, părinții, cadrele didactice, personalul didactic auxiliar și nedidactic al Școlii Gimnaziale ”Mihail Sadoveanu” Fălticeni au fost implicați într-o acțiune umanitară de voluntariat, ”Fabrica de fapte bune”, în cadrul Proiectului Educațional Internațional ”Viața la Pozitiv”, ediția a VII-a, „Misiuni pozitive: redescoperim România!”.

În săptămâna 23 – 30 martie s-au strâns peste 1,2 tone produse alimentare și alte donații pentru Căminul de Bătrâni din Bogdănești, unde își găsesc adăpost și hrană peste 140 de persoane fără posibilități materiale de întreținere, dintre care 70 sunt imobilizate la pat.

Preotul Gheorghe Loghinoaia, cel care a înființat în jurul bisericii Așezământul creștin filantropic „Acoperământul Maicii Domnului”, a rostit elevilor, părinților și profesorilor care au adus donațiile, un cuvânt de învățătură emoționant și a mulțumit tuturor celor implicați.

Coordonatorii proiectului și inițiatoarele acțiunii,  prof. Gabriela Ștefănescu și prof. Elena-Gabriela Filip, au fost impresionate, de promptitudinea, generozitatea și dragostea cu care au răspuns elevii și părinții acestora la apelul de solidaritate și compasiune cu cei aflați în necaz.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI