Expoziție de pictură și grafică la Muzeul de Artă „Ion Irimescu”. Evenimentul este integrat în programul „Târgul Mărului”Cultură

Expoziție de pictură și grafică la Muzeul de Artă „Ion Irimescu”. Evenimentul este integrat în programul „Târgul Mărului”

       Accesări: 259

Muzeul de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni va organiza sâmbătă, 13 octombrie 2018, ora 16.00, vernisajul unei expoziții de artă, cu lucrări de pictură și grafică ale artiștilor plastici Dumitru Bostan, Mihail Gavril, Niculai Moroșan și Mihail Voicu.

Vizitatorii vor putea admira și  tapiserii ale artistei plastice sucevene Lucia Pușcașu.

Manifestarea este integrată în programul “Târgul Mărului”, organizat la Fălticeni, la sfârșitul acestei săptămâni (13-14 octombrie 2018). O parte a lucrărilor expuse au ca tematică toamna, rodul, mărul.

În cadrul vernisajului, care va fi moderat de managerul muzeului Teodor Brădățanu, vor avea intervenții: scriitorul Grigore Ilisei, scriitoarea și jurnalista Doina Cernica, criticul de artă Delia Ioana Leizeriuc.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Expoziția va fi deschisă publicului vizitator în perioada 13 octombrie – 13 noiembrie 2018.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Fălticeni și Uniunea Artiștilor Plastici din România.

ȘTIRI