Experiență la nivel național pentru tinerii pugiliști de la ACS „Nada Florilor” FălticeniSport

Experiență la nivel național pentru tinerii pugiliști de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni

       Accesări: 246

Secția de box de la ACS “Nada Florilor” Fălticeni a participat săptămâna trecută, 5-11 mai 2019, la Campionatul National de Cadeti, organizat la Târgu Jiu.

Fălticenenii, pregătiți de antrenorul Gheorghe Butnaru. au urcat în ring la categoria 44,5 kilograme (Mușet Eduard Petrică), și la categoria 54 kilograme (Roman Roberto Alessandro).

Cei doi pubiliști, foarte talentați, au avut evoluții bune în întrecerea națională.

În primul său meci, Mușet Eduard Petrica, un copil în vârstă de 13 ani, din Baia, a boxat foarte bine și a câștiga detașat în fața unui reprezentat al clubului Rapid Bucuresti. A urmat apoi înfrângerea în fața unui sportiv din Iași, care ulterior a câștigat titlul național.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Antrenorul Gheorghe Butnaru a remarcat și evoluția lui Roman Roberto Alessandro. Acesta a întâlnit un sportiv din Brăila, care a obținut în cele din urmă decizia arbitrilor, într-o dispută în care fălticeneanul nu a fost cu nimic mai prejos.

Am fost cu sportivii la un pas de medalii. Eu le multumesc copiilor pentru daruirea cu care au luptat în ring, iar pe viitor vom munci mai mult, pentru că vrem rezultate mai bune.

Multumim domnului Adi Stan de la Romfour, care ne ajută mereu și avem posibilitatea să ne pregătim”, a declarat antrenorul Gheorghe Butnaru.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI