Experienţă de comunicare în limba engleză pentru elevii din FălticeniEducație

Experienţă de comunicare în limba engleză pentru elevii din Fălticeni

       Accesări: 86

În perioada 11-17 august, un grup de elevi din Fălticeni a participat la Tabăra Internaţională de limba engleză organizată de Asociaţia “Proactive Team Bacău”, în localitatea Oglinzi.

“Elevii au participat la cursuri de limba engleză realizate de profesori din Marea Britanie iar workshop-urile au pus în valoare spiritul de competiţie şi echipă: întreceri sportive, concursuri de dans şi cânt, paint body, karaoke, discuţii libere pe diverse teme în limba engleză. Entuziasmul şi dorinţa de communicare le-au asigurat participanţilor integrarea şi adaptarea la tipurile de educaţie specifice învăţământului Britannic. Memorabile au fost cursurile de echitaţie, excursia în împrejurimile oraşului Piatra Neamt, şi discuţiile cu profesorii britanici; o săptămână plină de jocuri şi voie bună. Focul de tabără a reprezentat momentul de maximă socializare a participanţilor”, ne-a informat prof. Gabriela Budeanu de la Colegiul “Vasile Lovinescu”, coordonatoarea grupului.

Drobotă Alexandra a fost desemnată cea mai bună dansatoare, Budeanu Ariana şi Popescu Andrada au fost cele mai bune cântăreţe, aptitudini puse în valoare la seara talentelor. Portofoliul reazitat de participanţi şi abilităţile în comunicarea în limba engleza au  dus premii pentru Budeanu Ariana, Popescu Ştefan, Popescu Andrada, Ilincăi Ştefan,Ţăpoi Ilie. Toţi participantii au primit diplome şi cadouri surpriză.

Din Fălticeni, în tabăra de la Oglinzi au fost prezenţi elevii: Budeanu Ariana, Drobota Alexandra, Lazăr Claudia, Vasilache Emilian (Şcoala Gimnazială “Al. I. Cuza”), Neculăiasa Cristiana (Şcoala Gimnazială “Mihail Sadovenu”), Popescu Andrada, Popescu Ştefan (Şcoala Internaţională Elveţia), Ilincăi Ştefan, Ţăpoi Ilie (Colegiul “Vasile Lovinescu”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI