Evenimentele cu caracter artistic, tradițional și sportiv înfrumusețează sărbătorile de iarnă la FălticeniLocal

Evenimentele cu caracter artistic, tradițional și sportiv înfrumusețează sărbătorile de iarnă la Fălticeni

Luna decembrie este luna manifestărilor pentru toate gusturile și vârstele. Suita de evenimente debutează mâine, pe 16 decembrie, cu un spectacol de colinde la Muzeul Apelor. Începând de la ora 9 dimineața puteți asista la un miniconcert susținut de Cercul de folclor „Veșnicia s-a născut la sat” de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”.

Tot mâine este programat și un concurs de natație pentru copii. La baza de Agrement „Nada Florilor”, de la ora 16, va avea loc întrecerea „Cupa Nada Florilor”

Pe 17 decembrie debutează și noua ediție „Christmas Dance”. În cadrul concursului, organizat la Centrul Cultural G.V.Birlic (fosta Casă de Cultură) sunt înscrise 20 de trupe de dans modern și de societate concurează pentru primul loc. Întrecerea va începe la ora 13.

Sâmbătă au loc și două competiții sportive. La sala de sport a Colegiului Național ”Nicu Gane” se va desfășura concursul de ergometru „Cupa Federației Române de Canotaj”, în timp ce la Sala de sport „Gabriel Udișteanu” va avea loc „Cupa Iernii” la Tenis de masă – turneu de categoria A în circuitul AMATUR.

Competițiile sportive vor continua și duminică, 18 decembrie. Sala de sport “Gabriel Udișteanu” va găzdui „Cupa Moș Crăciun” la Tenis de câmp.

Pe 24 decembrie, la ora 16.00, autoritățile locale l-au invitat pe Moș Crăciun la Primărie. Peste 500 de cadouri vor fi oferite copiilor din Fălticeni.

Spectacolul de datini și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou se va desfășura, ca și până acum, pe 27 decembrie. Pe scena din Piața „Nada Florilor”, vor evolua începând cu ora 16.00, numeroși invitați din Fălticeni și zona Fălticeni.

Toate evenimentele beneficiază de sprijinul Primăriei Fălticeni, care va oferi premii dulci participanților și va suporta contravaloarea trofeelor din concursuri.

În ultima zi din an, cetele de urători se vor perinda la sediul Primăriei. Copii dar și persoane trecute prima tinerețe vor sosi la Primărie pentru a-i ura pe reprezentanții administrației locale, între orele 9 și 15.

Ciclul evenimentelor prilejuite se sărbătorile de iarnă se va încheia pe 31 decembrie. Aproape de miezul nopții, la ora 23.00, în Piața „Nada Florilor”, noul an va întâmpinat cu muzică și foc de artificii.

Facebook Comments

ȘTIRI