Evenimente rutiere produse în Fălticeni şi Râşca cercetate de poliţiştiRural

Evenimente rutiere produse în Fălticeni şi Râşca cercetate de poliţişti

       Accesări: 1184

Doi minori au fost implicaţi, la sfârşitul săptămânii, în eveneimente rutiere, la Fălticeni şi Râşca.

Vineri, la ora, 10.15, în timp ce conducea autoturismul pe str. Ana Ipătescu din municipiul Fălticeni, o femeie de 56 de ani, din localitate, a acroșat și accidentat ușor, un minor în vârstă de 10 ani,  din comuna Forăști, pieton, care se afla pe partea carosabilă, după care. Şoferiţa a părăsit locul accidentului, fiind identificată ulterior de polițiști.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă nu a rămas internată.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Sâmbătă, la ora 22.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 155A, pe raza comunei Râșca, într-o curbă la stânga, un minor în vârstă de 15 ani, din municipiul Fălticeni, care nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers, după care a intrat în curtea unui imobil.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și rănirea unui tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Fălticeni, pasager în autoturism.

Întrucât existau neconcordanțe cu privire la cel care a condus autoturismul în momentul producerii accidentului, celor doi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale, care vor fi soluționate procedural.

ȘTIRI