Evenimente rutiere la Mălini și Cornu LunciiActualitate

Evenimente rutiere la Mălini și Cornu Luncii

       Accesări: 2300

Peste 200 de poliţişti rutieri şi de ordine publică au fost prezenţi în acest week-end pe drumurile publice din judeţul Suceava. Au fost derulate activităţi de patrulare şi monitorizare a traficului rutier, în vederea prevenirii accidentelor şi creşterii gradului de siguranţă rutieră.

Chiar și în aceste condiții, nu au lipsit evenimentele rutiere și șoferii identificați în trafic conducând în stare de ebrietate sau fără a avea dreptul să conducă vehicule.

Sâmbătă, la ora 21.20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209B, în comuna Mălini, o tânără din municipiul Fălticeni nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un arbore. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui tânăr de 21 de ani, din comuna Mălini, pasager în autoturism.

Un alt eveniment rutier s-a produs în această seară pe raza comunei Cornu Luncii. În jurul orei 18, a venit o alertă prin numărul unic de urgență 112, după ce un autoturism a lovit un minor. Intervenția salvatorilor era în desfășurare în momentul redactării acestui material informativ.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI