Evenimente rutiere la Cornu Luncii și Bogdănești după manevre greșite în trafic. Două pasagere au suferit accidentăriRural

Evenimente rutiere la Cornu Luncii și Bogdănești după manevre greșite în trafic. Două pasagere au suferit accidentări

       Accesări: 1094

Două evenimente rutiere au fost semnalate în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumurile publice din zona Fălticeni.

În două ore, polițiștii au fost solicitați la Cornu Luncii și Bogdănești, din fericire urmările accidentelor nu au fost deosebit de grave.

Cu câteva minute înainte de miezul nopții, la Cornu Luncii, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, un localnic ân vârstă de 27 de ani a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure și nu a acordat prioritate de trecere, fiind acroșat de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 55 de ani, din județul Iași.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 51 de ani, din județul Iași, pasageră în autoturismul care circula regulamentar.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Conducători auto implicați în accidente au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După ora 2, pe DJ 155A, în comuna Bogdănești, un tânăr ân vârstă de 19 ani, din comuna Baia, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile.

O tânără în vârstă de 18 ani, din comuna Horodniceni, pasageră în autoturism, a fost accidentată ușor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Procedural, în ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

ȘTIRI