Evenimente rutiere in zona FalticeniRural

Evenimente rutiere in zona Falticeni

       Accesări: 72

 

circulatie

Miercuri, 17 decembrie, la ora 14.20, pe str. Tudor Vladimirescu, din municipiul Fălticeni, un bărbat de 43 de ani, din comuna Baia, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autovehicul care circula în faţa sa şi al cărui conducător auto a frânat brusc, iar pentru a evita coliziunea a virat dreapta de volan, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

În această dimineaţă, ora 00.50, pe DN 2, pe raza comunei Drăguşeni, un tânăr de 28 de ani, cetăţean român cu domiciliul în Republica Moldova, în timp ce conducea o autoutilitară care tracta o remorcă, a acroşat un bărbat, de 71 de ani, din judeţul Mehedinţi, care se deplasa pe mijlocul părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia şi pietonului li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI