Evenimente rutiere în localităţile Boroaia, Râşca şi GuliaRural

Evenimente rutiere în localităţile Boroaia, Râşca şi Gulia

       Accesări: 69

accident_spătăreștiMarţi, 22 septembrie 2015, între orele 10-12, Poliţia Rutieră a fost solicitat în cazul a trei evenimente rutiere. O bătrână şi un minor au fost accidentaţi grav iar un alt copil a suferit o accidentare uşoară.

La ora 10.00,  în timp ce se  deplasa cu un atelaj hipo neînregistrat, pe DC Boroaia – Obor, pe raza comunei Boroaia, întrucât calul s-a speriat, un tânăr de 25 de ani, din judeţul Neamţ, a pierdut controlul căruței  și a acroșat cu roata, o femeie de 78 de ani, localnică, care se deplasa în calitate de pieton pe partea dreaptă a carosabilului. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Căruţaşul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 11.05, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 155A, în comuna Râșca, un localnic de 55 de ani, a surprins și accidentat uşor un minor de 12 ani, din localitate, pieton, care s-a angajat în traversarea drumului prin spatele unui microbuz oprit pe sensul opus de mers. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 22.09.2015, ora 11.25, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208S, pe raza localității Gulia, din oraşul Dolhasca, un localnic de 36 de ani, a surprins şi accidentat un minor de 9 ani din localitate, care fiind nesupravegheat, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Potrivit procedurilor legale, în cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale.

ȘTIRI