Evenimente rutiere în Boroaia și Găinești. Patru persoane au fost transportate la Spitalul din FălticeniRegional

Evenimente rutiere în Boroaia și Găinești. Patru persoane au fost transportate la Spitalul din Fălticeni

În jurul orei 18:30, pe DN 15C, la intrarea în Boroaia, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate un TIR și un autoturism.

Între cele două mijloace auto a avut loc o tamponare, cel mai probabil datorită neacordării de prioritate, împrejurările în care s-a produs accidentul urmând să fie stabilite de polițiștii Serviciului Rutier.

Partea carosabilă era curată și umedă. Circulația pe DN 15C s-a desfășurat alternativ. Traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri în jurul orei 20:20.

La fața locului au intervenit polițiști, un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni și un echipaj al Stației de Ambulanță Fălticeni (SAJ), dar și lucrători de la drumurile naționale.

În accident au fost implicate 4 persoane (3 adulți și 1 copil). Trei persoane (2 adulți și 1 copil) prezentau contuzii și au fost transportate la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului din Fălticeni.

Tot în această seară s-a solicitat intervenția la un eveniment rutier în satul Găinești, comuna Slatina.

În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism care a lovit o căruță. Căruțașul a fost transportat de un echipaj SAJ (Stația de Ambulanță Fălticeni), în stare stabilă, la Spitalul din Fălticeni. Și în acest caz, polițiștii urmează să stabilească cauzele producerii accidentului.

În timp ce conducea autoturismul pe DJ 209 A, pe raza localității Găinești, o femeie, de 30 de ani, din municipiul Fălticeni, a intrat în depășirea altui autovehicul fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune frontală cu un atelaj hipo condus din sens opus de către un bărbat de 50 de ani din județul Iași.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului de atelaj hipo care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Cei doi participanţi la trafic  au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultate fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Facebook Comments

ȘTIRI