Eveniment rutier urmat de părăsirea locului accidentului în comuna BaiaRural

Eveniment rutier urmat de părăsirea locului accidentului în comuna Baia

       Accesări: 2322

În ultima zi din anul 2018, în jurul orei 16.00, polițiștii au consemnat un eveniment rutier pe o stradă din interiorul localității Baia.

În timp ce conducea autoturismul pe strada Profesor Gheorghe Miserciu, o localnică a surprins și a accidentat ușor un bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate. Bărbatul se afla pe mijlocul părții carosabile. Ulterior, mașina a fost mutată de la fața locului.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătoarea auto și de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.           

Potrivit IPJ Suceava, pentru că existau suspiciuni cu privire la conducătorul autoturismul implicat în evenimentul rutier, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest și pe soțul femeii, un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, și acestuia i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și ,,părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

ȘTIRI