Eveniment rutier la Cumpărătura după ce o bucată de lemn a cazut pe carosabilActualitate

Eveniment rutier la Cumpărătura după ce o bucată de lemn a cazut pe carosabil

       Accesări: 71

O bucată de lemn care a căzut pe carosabil dintr-o remorcă cu deşeuri a provocat un accident rutier în zona localităţii Cumpărătura.

Miercuri, în jurul orei 10.15, un bărbat de 47 ani, din comuna Mălini în timp ce conducea un ansamblu rutier cu care transporta deşeuri răşinoase (lemn), pe DN 2, în afara localităţii Cumpărătura, datorită faptului că încărcătura nu a fost asigurată corespunzător, din remorca ansamblului rutier a căzut pe partea carosabilă o bucată de lemn.

În acel moment, din sensul opus circula autoturismul condus de un bărbat de 43 ani, din judeţul Botoşani, care nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, intrând în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de un tânăr de 28 ani, din municipiul Suceava, ce a frânat pentru evitarea bucăţii de lemn căzută pe carosabil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 43 de ani, care s-a deplasat la spital, însă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale. Toţi cei trei conducători auto implicaţi în accidentul rutier, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI