Eveniment rutier în Bogdănești. Unul dintre șoferii implicați era băutRural

Eveniment rutier în Bogdănești. Unul dintre șoferii implicați era băut

       Accesări: 2166

La sfârșitul săptămânii, polițiștii suceveni au întocmit mai multe dosare penale unor conducători auto care au comis infracțiuni în trafic. În topul infracțiunilor se află conducerea fără a poseda permis de conducere,respectiv conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un astfel de caz s-a înregistrat și în zona Fălticeni. În seara zilei de vineri, 8 februarie, Secția 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată prin numărul unic de urgență 112, de o femeie din municipiul Fălticeni, despre faptul că a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe raza comunei Bogdăneşti.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat pe DJ 155A din comuna Bogdăneşti cele 2 autoturisme implicate în incidentul rutier și pe celălalt conducător auto, un bărbat de 58 de ani din comuna Râşca.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul de 58 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

În perioada 1-7 februarie 2018, I.P.J. Suceava a organizat acţiuni pe diverse segmente de drum pentru depistarea şoferilor care depăşesc regimul legal de viteză şi a celor care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice. 

În cadrul acţiunii au fost organizate 60 de filtre pe principalele căi de comunicație, fiind constatate 2 infracțiuni și aplicate 80 de sancțiuni contravenționale în valoare de 29.125 lei, din care 66 la regimul circulației rutiere.

Polițiștii au mai au reținut 4 permise de conducere, din care 1 pentru alcool și 3 pentru alte cauze și au retras 2 certificate de înmatriculare.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI