Eugen Mogoș este mai tare decât Iliescu, Năstase și PontaActualitate

Eugen Mogoș este mai tare decât Iliescu, Năstase și Ponta

       Accesări: 258

Am auzit de foarte multe ori spunându-se ”se întâmplă și la case mai mari”, o expresie în sens larg, care arată, de exemplu, că se fac greșeli  inclusiv de cei de la care te aștepți mai puțin. Extrapolez. Într-o zi, când am reușit să am mai mult timp liber, mi-am propus să văd cât de ”vizibile” sunt pe internet obiectivele culturale din Fălticeni, dacă se promovează în vreun fel și alte câteva repere pe care le-am raportat la activitatea altor muzee din țară în mediul virtual.

Ca să fiu sincer suntem corigenți la capitolul acesta. Muzee care nu se ridică nici la 5% din potențialul valoric al Muzeului de Artă ”Ion Irimescu” știu, pot, vor și își promovează imaginea într-un domeniu unde la momentul de față numărul utilizatorilor de internet din România se apropie de 10 milioane, adică aproape jumătate din populația țării.

Undeva spre finalul analizei mele am decis să văd și un alt reper, unul chiar important. Spre marea mea uimire am descoperit…lucruri pe care nu le știam despre oameni ai locului.

Sincer vorbind nu mi-am imaginat vreodată că pesedistul Eugen Mogoș este mai tare decât Iliescu, Năstase și Ponta.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Așa cum îl știu eu pe șeful APIA Suceava, un om discret, nu văd cum a reușit de a ajuns în atenția unei companii care nu promovează oameni din clasa politică.

De ce este Eugen Mogoș mai tare decât greii din PSD? Simplu: a reușit ceea ce Ion Iliescu, Adrian Năstase și Victor Ponta nu au reușit până astăzi, adică să-i figureze numele pe…sistemul electronic de cartografiere digitală Google Maps. Nu mă credeți? Vă rog să verificați! Aveți dovada mai jos.

Mă îndoiesc că Mogoș a plătit pentru a fi aici. Este irelevant în contextul acesta. Primăria, Consiliul Județean, PSD nu au un răspuns. Nimeni nu știe cum a ajuns pesedistul Eugen Mogoș pe Google Maps. Nici măcar Mogoș nu știe. Am aflat că există o aplicație prin care, pe baza unei adrese de email, poți adăuga pe harta electronică doar instituții private și nimic mai mult. În nici un caz nume de persoane, denumiri de străzi ori instituții de stat.

Nu m-am uitat să văd dacă Eugen Mogoș este pe sistemele de navigație (GPS), dar cred că s-ar putea să fie și acolo. Orice este posibil în ziua de azi. Inclusiv faptul că Eugen Mogoș ar fi proprietarul vreunui magazin de pompe funebre, așa cum pare să ne sugereze din fotografii același Google Maps. L-am sunat pe șeful APIA și l-am întrebat dacă este adevărat. Nici pomeneală! Se întâmplă ca pesedistul fălticenean să aibă un apartament la vreo 100 de metri mai încolo de ultima firmă de pompe funebre de pe celebra stradă Ana Ipătescu, care ori de câte ori trec pe acolo trăiesc cu sentimentul că mă aflu pe ”Strada Morților”.

Dacă Eugen Mogoș este un fericit pentru că a ajuns pe Google Maps, nu același lucru îl pot spune despre un alt pesedist, deputatul Ioan Stan, care dacă va vedea unde îi este poziționată pensiunea pe hartă cred că va sări ca ars.

În mod evident…”se întâmplă și la case mai mari”.

ȘTIRI