Etapă favorabilă oaspeților în Liga Interconti. Șomuz Fălticeni câștigă la DolhascaSport

Etapă favorabilă oaspeților în Liga Interconti. Șomuz Fălticeni câștigă la Dolhasca

       Accesări: 672

Echipele vizitatoare au obținut 5 victorii în etapa de duminică, 8 octombrie. Două partide au ținut capul de afiș, la Dolhasca și Preutești.

Siretul Dolhasca a pierdut la limită în fața echipei Șomuz Fălticeni, cu un gol înscris de Robert Martin în primele minute. Publicul a trăit intens disputa din teren a celor două echipe ambițioase.

Fălticenenii au ratat câteva situații mari de gol, prin Teodor Lelcu și Lucian Luchian,  iar gazdele au fost foarte aproape să obțină remiza în ultimele minute, când Constantin Ferariu a trimis mingea în transversală dintr-o lovitură liberă de la peste 25 de metri.

Un joc consistent a făcut și Viitorul Liteni pe terenul Șomuzului Preutești. Echipa din Liteni a surprins prin forță și determinare și a câștigat cu 2-1. Colban a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, scor la care gazdele au reclamat neacordarea unei lovituri de pedeapsă. Oaspeții și-au dublat avantajul după un contraatac, iar Șomuzul a revenit în joc prin golul lui Cătălin Vasiliu, din lovitură de pedeapsă, acordată pentru fault la Dragomir, fază în care portarul Liteniului a fost eliminat.

O surpriză a etapei poate fi considerată victoria Juniorului Suceava pe terenul Moldovei Drăgușeni.

Progresul Frătăuții Vechi rămâne pe primul loc, cu avantaj la golaveraj în fața celor de la Șomuz Fălticeni. Progresul a marcat de 10 ori în deplasarea de la Fântânele.

Rezultatele etapei a 7-a:
Foresta II Suceava – Zimbru Siret 0-1
Moldova Drăgușeni – Juniorul Suceava 0-3
Șomuzul Preutești – Viitorul Liteni 1-2
Stejarul Cajvana – CS Gura Humorului 6-1
Recolta Fântânele – Progresul Frătăuții Vechi 0-10
Victoria Vatra Moldoviței – FC Pojorâta 3-2
Siretul Dolhasca – Șomuz Fălticeni 0-1

Clasament: 1. Progresul Frătăuții Vechi – 18p. (+24) / 2. Șomuz Fălticeni – 18p. (+10) / 3. Viitorul Liteni – 13p./ 4. Juniorul Suceava – 13p./ 5. Zimbru Siret – 13p./ 6. Siretul Dolhasca – 12p./ 7. Moldova Drăgușeni – 11p./ 8. Șomuzul Preutești – 10p./ 9. Victoria Vatra Moldoviței – 10p./ 10. Stejarul Cajvana – 9p./ 11. Foresta II Suceava – 6p./ 12. Recolta Fântânele – 6p./ 13. FC Pojorâta – 4p./ 14. CS Gura Humorului – 0p.

ȘTIRI