Accesări: 77

frauda_prin_telefonDeși poliţiştii au atras atenția în nenumărate rânduri cu privire la modurile de operare folosite de escroci, fapt ce ar fi trebuit să pună în gardă cetățenii, există încă situații în care dorința de îmbogățire rapidă manifestată de unele persoane, continuă să facă victime”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

Vineri, 7 februarie, în jurul orei 14.00, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată de o femeie de 35 ani, din comună Fântâna Mare, cu privire la faptul că a fost înșelată de o persoană necunoscută cu suma de 1.700 lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 10.00, victima a fost contactată pe telefonul fix de la domiciliu de o persoană care s-a recomandat ca fiind directorul unei firme de telefonie și că a câștigat un premiu în valoare de 30.000 lei, dar pentru a intra în posesia acestuia trebuie să depună suma de 1.700 lei, într-un cont.

După ce victima a depus suma de bani și-a dat seama că a fost înșelată și a sesizat poliția.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, ce urmează să fie soluționat procedural.

ȘTIRI