Elevii și profesorii de la Școala Gimnazială ”Ion Irimescu” au sărbătorit 100 de zile de şcoalăEducație

Elevii și profesorii de la Școala Gimnazială ”Ion Irimescu” au sărbătorit 100 de zile de şcoală

       Accesări: 811

Și actul educațional are propia sărbătoare. La Școala Gimnazială ”Ion Irimescu”, elevii și profesoarele clasei pregătitoare ”Step by Step” au ținut să celebreze, în prima decadă din martie, 100 de zile de şcoală. Perioada scursă de la de la începutul anului şcolar și până în luna martie a fost nu numai un prilej de bucurie ci un eveniment în toată regula.

Mai precis este vorba de o serbare care a inclus momente artistice și o expoziție cu obiecte confecționate de mânuțele princhindeilor.

Evident, cifra 100 a fost elementul central al sărbătorii, unde oaspeți au fost părinții.

”În cele 100 de zile care au trecut de la începutul anului şcolar au învăţat să fie prieteni, au avut posibilitatea să se bucure de fiecare zi petrecută în şcoală învăţând mereu ceva folositor”, ne-au declarat profesoarele Olimpia Budușanu și Iuliana Ivanov.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Zi de zi s-au pregătit pentru marea sărbătoare învăţând litere, cifre, poezii, cântece, poveşti. În clasa împodobită de sărbătoare şi-au aşezat colecţiile de 100 de obiecte realizate pas cu pas, zi de zi, de care sunt tare mândri.”

Mult aşteptată de prichindeii clasei pregătitoare Step by Step, sărbătoarea celor 100 de zile de şcoală a fost un buchet de momente artistice și jocuri.

Surprizele nu au lipsit din program, acestea fiind axate pe alternativa educaţională.

Copiii au trimis 100 de mesaje cu mulţumiri tuturor celor care le veghează copilăria de la părinţi la bunici la educatori.

Micuții au povestit cu încântare întâmplări şi au împărtăşit impresii din viaţa de şcolar step by step.

Ei le-au prezentat părinți colecţiile de 100 de obiecte realizate în timpul liber şi au arătat utilitatea lor sau importanţa lor.

Cei 36 de elevi au avut și o tematică pe principalele discipline de studiu, limba română și matematica, rostind 100 de cuvinte politicoase, găsind răspuns la ghicitorilor buclucaşe, tâlcuind proverbele înţelepte și completând tabelul magic al numerelor 1-100 cu numere pare şi impare.

Serbarea s-a încheiat într-o notă cât se poate de dulce. Profesorii, elevii și părinții s-au gustat dintr-un deliciosul tort al celor 100 de zile.

[ot-gallery url=”http://www.cronicadefalticeni.ro/poze/serbarea-celor-100-de-zile-de-scoala/”]

ȘTIRI