Elevii jandarmi din seria noiembrie au început stagiul de practică. Joi debutează noua sesiunea de admitere la SMSJ FălticeniActualitate

Elevii jandarmi din seria noiembrie au început stagiul de practică. Joi debutează noua sesiunea de admitere la SMSJ Fălticeni

       Accesări: 1544

Vacanța s-a terminat pentru elevii Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni, seria noiembrie 2018 – septembrie 2019.

După ce au depus Jurământul Militar, la finalul lunii decembrie 2018, viitorii subofițeri au început stagiul de practică în unitățile Jandarmeriei Române din întreaga țară.

Stagiul este programat în perioada 7 ianurie – 10 mai 2019, în două etape, în structuri de ordine şi siguranţă publică şi în structuri de pază şi protecţie instituţională.

Elevii vor desfășura activități specifice misiunilor de pază şi protecţie instituţională, având posibilitatea să îşi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs.

Pe întreaga perioadă a stagiului de practică, elevii sunt îndrumaţi de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Un nou concurs de admitere în perioada 10 – 21 ianuarie 2019

Începând de joi, 10 ianuarie, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni organizează un nou concurs de admitere.

Școlii de la Fălticeni i-au fost alocate, pentru această sesiune, un număr de 350 de locuri.

Joi și vineri, 10-11 ianuarie, sunt programate activitățile specifice înscrierii candidaților și vor fi eliberate legitimațiile de concurs.

Ulterior candidații vor fi instruiți în legătură cu programul, condițiile și regulile de desfășurare a concursului de admitere.

Probele eliminatorii (contravizita medicală și evaluarea performanței fizice), respectiv proba de verificare a cunoștințelor, se vor desfășura potrivit unui grafic care va fi afișat, miercuri, 9 ianuarie, la avizierul școlii și va fi postat pe site-ul jandarmeriafalticeni.ro

ȘTIRI