Elevi de la Școala „Alexandru Ioan Cuza” din Fălticeni au fost premiați pentru rezultatele obținute la ReligieReligie

Elevi de la Școala „Alexandru Ioan Cuza” din Fălticeni au fost premiați pentru rezultatele obținute la Religie

       Accesări: 1244

Parohia „Adormirea Domnului” din Fălticeni a premiat miercuri, 4 iulie, mai mulți elevi de la Școala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza”, pentru rezultatele obținute în ultimul an școlar la concursurile cu tematică religioasă și olimpiadele de religie.

Preotul paroh Adrian Brădățanu a oficiat o scurtă slujbă de mulțumire, apoi le-a oferit celor 10 copii pachete cu dulciuri, câte o iconiță și o carte de rugăciuni, dar și o sumă de bani.

Mulțumiri din partea parohiei a primit și profesoara de religie Adelina Haidău.

”Mă bucur că ați avut rezultate foarte bune la religie. Este cel mai frumos lucru, eu ca preot nu pot decât să mă bucur și să vă binecuvântez, să vă mulțumesc că aveți aplecarea aceasta sufletească spre Dumnezeu. Este și meritul doamnei profesoare de religie, că va călăuzit pe acest drum, dar este clar că aveți și în voi sămânța aceasta a binelui. De aceea ne-am gândit, chiar dacă este un gest simbolic, să vă recompensăm cât de cât, ca să vedeți că ne pasă, că ne place ceea ce faceți și că ne bucurăm pentru voi și dorim să aveți și pe viitor aceleași rezultate, poate și mai bune”, a precizat preotul paroh Adrian Brădățanu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cu sprijinul enoriașilor și a unor oameni de bine din municipiu, Biserica “Adormirea Domnului” Fălticeni organizează în mod constant evenimente pentru copiii cu rezultate bune la învățătură, din parohie, dar și pentru copiii instituționalizați la nivelul municipiului Fălticeni, aflați în grija statului român.

ȘTIRI