- Cronica de Fălticeni - https://www.cronicadefalticeni.ro -

Elevi de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni premiaţi la Concursul Naţional „DUAL PC”

Cinci elevi ai Colegiului ,,Vasile Lovinescu” Fălticeni au făcut parte din echipa selecţionată la nivel de judeţ pentru etapa naţională a Concursului de utilizarea calculatorului „DUAL PC”, desfășurat la Sibiu în data de 9 aprilie 2016.

„Dual PC” se adresează elevilor din clasele V-XII, indiferent de profil sau specializare, şi se desfășoară la nivel naţional în conformitate cu Metodologia-cadru de organizare şi desfăşurare a competiţiilor şcolare.

La concursul organizat pe cinci secțiuni: TEHNOLOGII/TEST, PAGINI WEB, PROIECT în limba engleză, FOTOGRAFIE (online), AFIȘ (online),  au participat elevi din 13 judeţe precum şi din Ungaria si Croaţia.

Colegiul ,,Vasile Lovinescu” a fost reprezentat la secţiunea TEST de elevii: Dascălu Răzvan și Nedelcu Sebastian-Paul din clasa a IX-a, Axinia Răzvan, Arseni Adelina și Sumanariu Cosmin din clasa a X-a, însoțiți de profesorii coordonatori Nemițanu Emilia și Acatrinei-Vasiliu Cristinel.

La prima lor participare elevii au obținut următoarele rezultate: Nedelcu Sebastian Paul – locul II si medalie de argint, Dascălu Răzvan – mențiune, Arseni Adelina – mențiune, Axinia Răzvan – mențiune.  

Din echipa Sucevei au făcut parte şi doi elevi de clasa a V-a de la Şcoala Gimnazială Bogdăneşti: Rgojină Sebastian (menţiune) si Tudose Alex, coordonaţi de aceeaşi profesori.

echipa_falticeni_1