Elevi de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni premiaţi la Concursul Naţional „DUAL PC”Educație

Elevi de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni premiaţi la Concursul Naţional „DUAL PC”

       Accesări: 565

Cinci elevi ai Colegiului ,,Vasile Lovinescu” Fălticeni au făcut parte din echipa selecţionată la nivel de judeţ pentru etapa naţională a Concursului de utilizarea calculatorului „DUAL PC”, desfășurat la Sibiu în data de 9 aprilie 2016.

„Dual PC” se adresează elevilor din clasele V-XII, indiferent de profil sau specializare, şi se desfășoară la nivel naţional în conformitate cu Metodologia-cadru de organizare şi desfăşurare a competiţiilor şcolare.

La concursul organizat pe cinci secțiuni: TEHNOLOGII/TEST, PAGINI WEB, PROIECT în limba engleză, FOTOGRAFIE (online), AFIȘ (online),  au participat elevi din 13 judeţe precum şi din Ungaria si Croaţia.

Colegiul ,,Vasile Lovinescu” a fost reprezentat la secţiunea TEST de elevii: Dascălu Răzvan și Nedelcu Sebastian-Paul din clasa a IX-a, Axinia Răzvan, Arseni Adelina și Sumanariu Cosmin din clasa a X-a, însoțiți de profesorii coordonatori Nemițanu Emilia și Acatrinei-Vasiliu Cristinel.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La prima lor participare elevii au obținut următoarele rezultate: Nedelcu Sebastian Paul – locul II si medalie de argint, Dascălu Răzvan – mențiune, Arseni Adelina – mențiune, Axinia Răzvan – mențiune.  

Din echipa Sucevei au făcut parte şi doi elevi de clasa a V-a de la Şcoala Gimnazială Bogdăneşti: Rgojină Sebastian (menţiune) si Tudose Alex, coordonaţi de aceeaşi profesori.

echipa_falticeni_1

ȘTIRI