Elevă din Fălticeni clasată pe podium la concursul județean de crosLocal

Elevă din Fălticeni clasată pe podium la concursul județean de cros

       Accesări: 100

Elevii pun Fălticeniul pe harta competițiilor sportive. Săptămâna trecută s-a desfășurat la nivel județean un concurs de cros dedicat școlarilor de gimnaziu, care s-a bucurat de prezența câtorva sute de copii. Derulată pe trei centre, la Suceava, Rădăuți și Vatra Dornei, întrecerea i-a pus în valoare pe cei mai buni atleți din clasele V- VIII.

În cadrul concursului ”Elevii de azi, campionii de mâine” s-a remarcat fălticeneanca Mihaela Holtznauser.

Eleva Școlii Gimnaziale ”Ioan Ciurea” a urcat pe podium, după ce a obținut al doilea timp în proba de 800 de metri. Ea a concurat alături de alți 50 de elevi din zona Fălticeni și Suceava reușind să parcurgă distanța în 3:04.62.

Organizat la sfârșitul săptămânii trecute de Federația Română de Atletism, concursul s-a derulat cu sprijinul Ministerul Tineretului și Sportului și Asociației Județene de Atletism.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Mihaela Holtznauser este singurul elev medaliat din Fălticeni la competiția sportivă.

Fetele și băieții au participat în grupe diferite, școlarii din clasele V – VI concurând sperat de cei din clasele VII – VIII. Cei care s-au clasat pe podium au primit medalii, tricouri, caiete și băuturi răcoritoare, premianții fiind răsplătiți cu diplome și medalii.

ȘTIRI