Efective sporite de polițiști acționează de Florii: Patrule pe străzi, lângă biserici și în traficul rutier din FălticeniActualitate

Efective sporite de polițiști acționează de Florii: Patrule pe străzi, lângă biserici și în traficul rutier din Fălticeni

       Accesări: 211

Efective suplimentare de polițiști ies în stradă de Florii. Zeci de oameni ai legii vor asigura ordinea și siguranța publică în municipiul Fălticeni cu ocazia sărbătorii ortodoxe. Fluxul sporit de persoane din locurile publice din perioada evenimentelor religiose face ca pe poliţiştii suceveni vor acţiona cu efective sporite pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică la nivelul localității.

Prezența unor efective suplimentare are ca scop prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale.

Zeci polițiști vor fi activi pe străzile municipiului Fălticeni pentru menţinerea climatului de siguranţă publică.

La nivel județean au fost mobilizați peste 300 de lucrători de poliție. Potrivit IPJ Suceava, astăzi și mâine vor acţiona ofiţeri şi agenţi de investigaţii criminale, precum şi echipele de intervenţie ale Serviciului de Acţiuni Speciale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pentru siguranța rutieră vor acţiona 50 de poliţişti cu 26 de autospeciale de poliţie. Polițiștii din Fălticeni vor patrula pe principalele artere din oraș, dar și în zonele unde se desfășoară slujbe religioase.

Pe drumurile publice vor acţiona 12 autospeciale de poliţie rutieră cu aparate radar, poliţiştii rutieri fiind prezenţi pe drumurile judeţene, naţionale şi europene pentru a se asigura că localnicii şi turiştii vor petrece în siguranţă sărbătorile.

De Florii vor fi la datorie și lucrătorii de la Poliția Locală Fălticeni. Efectivele prezente în stradă au fost suplimentate pe perioada sărbătorii de Florii. Polițiștii locali vor fi la datorie în acest sfârșit de săptămână, pentru asigurarea desfășurării în condiții de ordine și liniște publică a manifestărilor religioase.

Polițistii locali vor acționa mai ales în apropierea lăcașurilor de cult, precum și în zonele aglomerate.

Aceștia vor fi mobilizați pe artere de circulație pentru fluidizarea traficului și luarea măsurilor ce se impun potrivit competențelor.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI