Efectele vântului puternic de vineri: Stâlpi de iluminat public rupți și locuințe rămase fără electricitateLocal

Efectele vântului puternic de vineri: Stâlpi de iluminat public rupți și locuințe rămase fără electricitate

       Accesări: 120

Zi de foc pentru autoritățile locale. După ninsorile abundente de scurtă durată, condițiile meteo nevaforabile au culminat în dimineața zilei de ieri cu rafale de vânt puternic. La nivelul Primăriei Fălticeni a fost activat Comitetul Local pentru Situații de Urgență care a monitorizat constant evoluția situației.

Spre diferență de alte dăți, acum nu s-au înregistrat probleme legate de ruperea sau căderea arborilor, în schimb tabla de pe acoperișurile câtorva blocuri a fost smulsă. Vineri, 3 aprilie, s-a intervenit la două cazuri de pe străzile Republicii și 2 Grăniceri, urmând ca luni să aibă loc alte trei intervenții cu ajutorul pompierilor de la Detașamentul Fălticeni.

Tencuielile unor clădiri au fost luate de vânt, iar câteva afișe de publicitate stradală au fost stricate. Nici steagul uriaș de pe clădirea fostei Filaturi nu a avut altă soartă, acesta fiind desprins din legături.

Efectele vântului de vineri s-au făcut simțite la orele după-amiezii când trei stâlpi de iluminat public, de pe străzile Dimitrie Leonida, Bulevardul Revoluției și Sucevei, au fost puși la pământ. Nu au fost victime și nici autovehicule avariate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Tot vineri, din cauza vântului puternic mai mulți abonați casnici din cartierul Șoldănești au rămas fără energie electrică timp de o oră și jumătate.

ȘTIRI