Economistul Mircea Lupu s-a stins din viață: Fostul manager al Spitalului Fălticeni avea 59 de aniLocal

Economistul Mircea Lupu s-a stins din viață: Fostul manager al Spitalului Fălticeni avea 59 de ani

       Accesări: 614

Organizația Municipală PNL și Spitalul Fălticeni sunt în doliu. Fostul manager al instituției, economistul Mircea Lupu a încetat din viață. El a fost găsit azi dimineață, miercuri, 18 martie, fără suflare în propriul apartament.

Cauza morții nu este cunoscută.

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru membrii PNL Fălticeni care cu greu au acceptat ideea morții colegului Mircea Lupu. Astăzi angajații Spitalului Municipal Fălticeni au arborat la intrare un steag negru.

”Avem o tragedie în familie, Mircea Lupu fiind nașul meu”, ne-a declarat Cristi Bărăscu. ”Era un om pe care ne-am bazat întotdeauna. Un om în care aveam încredere. A plecat dintre noi. Este greu să vorbești în momente ca acestea. Cel mai important lucru a fost faptul că Mircea era gata să ajute pe oricine. Era un om altruist. Dumnezeu să-l ierte!”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Este o pierdere fulgerătoare și grea, pentru noi, a prietenului și colegului nostru Mircea Lupu. Dumnezeu să-i odihnească sufletul său bun în pace”, a declarat Gheorghe Aldea, co-președintele PNL.

Mircea Lupu s-a născut la Fălticeni pe 7 noiembrie 1955.

În ianuarie 1996 el a venit cu transfer la Spitalul Municipal Fălticeni, ocupând funcția de șef birou aprovizionare. Patru ani mai târziu, în ianuarie 2000, a fost numit director administrativ al instituției medicale. În perioada iunie – octombrie 2010, economistul Mircea Lupu a asigurat interimatul la conducerea spitalului, în locul doctorului Adrian Sigmund.

Pe 1 octombrie 2010 el preia funcția de manager al Spitalului Municipal Fălticeni, post pe care îl va ocupa până pe 31 octombrie 2013.

Mircea Lupu a fost angajat al Fabricii de Amidon, Filaturii de In și Cânepă din Fălticeni, după ce anterior lucrase la Avicola Roman și Autobaza Transporturi Iași.

Mircea Lupu va fi înmormântat sâmbătă, 21 martie, ora 11, la cimitirul Bisericii Grădini.

ȘTIRI