Economistul Gheorghe Aldea părăsește funcția de viceprimar al Municipiului Fălticeni (video)Local

Economistul Gheorghe Aldea părăsește funcția de viceprimar al Municipiului Fălticeni (video)

       Accesări: 147

Zi decisivă pentru funcția de viceprimar. Consiliul Local s-a întrunit joia trecută pentru a dezbate, în ședință ordinară, proiectele de hotărâre pe luna noiembrie. Două dintre acestea vizau schimbarea lui Gheorghe Aldea din funcția de viceprimar.

Pentru că se aștepta să aibă deznodământul pe care îl bănuia, viceprimarul Gheorghe Aldea a luat cuvântul în plenul ședinței amintind de Ordonanța 55, USL, dar și de faptul că, și-a făcut datoria față de municipiul Fălticeni.

Schimbarea din funcție s-a făcut cu 12 voturi pentru, voturi ale celor 11 consilieri PSD și unul de la independentul Costică Artene. Cei 7 consilieri PNL au refuzat să voteze.

Primarul Coman și viceprimarul Aldea au încheiat într-o notă cordială, aceștia strângându-și mâinile în semn de mulțumire.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Al doilea mandat al economistului Gheorghe Aldea se oprește la 2 ani și 5 luni de la exercitarea acestuia. El a părăsit sala de ședință atunci când scandalul din Consiliul Local a luat proporții, după refuzul peneliștilor de a vota aprobarea repartizării noilor locuințe ANL de pe strada Victoriei.

Viceprimarul ales al municipiului Fălticeni este inginerul Constantin Bulaicon.

ȘTIRI